Ray260 modularni VHF radio

Ray260 modularni VHF radio

VHF radio s opcionalnim integriranim AIS prijemnikom

Raymarine premium Ray260 VHF radio ima vrh ponude komunikacijskih mogućnosti, upakiranih u kompaktan, modularni dizajn koji se uklapa jednako dobro na mala i velika plovila.

Uključuje cjeloviti 25W VHF radio s Class D Digital Selective Calling (DSC), cjelovitim megafonom/alarmom za maglu i interni interkom s više stanica.

Ray260 modularni VHF radio

Ručna jedinica (handset)

Tanka i eleganta ručna jednica sa ekstra-velikim LCD ekranom i zasebni soft tipkama za jednostavno upravljanje mogućnostima i funkcijama.

Snažan zvučnik

Snažni, daljinski montirani zvučnik s podesivom glasnoćom, osigurava da čujete sve jasno i glasno. Ray260 može podržavati 2 dodatne lokacije za kombinaciju handset/zvučnik, dajući vam ukupno 3 lokacije na plovilu.

Ray260 handset i zvučnik su savršena kombinacija sa zadnjom generacijom Raymarine višenamjenskih ekrana i instrumenata.

Ray260 modularni VHF radio
 

Opcionalni primopredajni modul

Zakoračite do Ray260 AIS i dodatno ćete još dobiti ugrađeni dvokanalni AIS prijemnik. Ray260 primopredajni module se montira dalje od pogleda, oslobađajući mjesto na konzoli.

Projektiran da bude sjecište komunikacije, Ray260 ima moćni 25W/1W komercijalni primopredajnik s DSC-om klase D. Ima ugrađene NOAA kanale za vremensku prognozu i upozorenja, plus zogdne mogućnosti praćenja 2 ili 2 kanala i skeniranje kanala.

Izaberite Ray260 AIS model i još ćete dobiti dvokanalni AIC prijemnik. Kada spojen s kompatibilnim višenamjenskim ekranom, radarom, ploterom ili instrumentima, AIS sutav vam omogućava da vidite imena i pozicije ostalih AIS korisnika u radio dometu vašeg plovila, na karti, radaru ili instrumentu.

Ray260 modularni VHF radio
 

Više informacija o Raymarine Ray260 modularnom VHF radiu

Back to top