Mastervolt/Marinco tehnički trening - Murter 2015

02 Ožujak 2015 Objavljeno u Sajmovi i događanja

Od 10.-12.2. smo organizirali tehnički trening za Mastervolt i Marinco servisere iz Hrvatske i Crne Gore u Murteru. Treningu su također bili prisutni i predstavnici brodogradilišta Pičuljan i Salona. Sve skupa je bilo 35 sudionika od Pule do Tivta.

Prvi dan je izvršen teoretski dio treninga, u kojem su predstavljeni novi proizvodi, te nakon pauze detaljnije obrađeno spajanje MLI Ultra, Alpha Pro MB i Mass Combi Ultra uređaja te CZone digitalnog upravljanja. Na samom kraju je dan jedan dio primjena Mastervolt uređaja diljem svijeta u raznim industrijama.

Drugi dan je bio u potpunosti posvećen praktičnom dijelu. Imali smo pripremljenih 7 vježbi, 2 Masterbus digitalno upravljanje, 3 CZone digitalno upravljanje, Mass Combi Ultra i Alpha Pro, DCSM i ultrazvučni davač tanka TS-1. Naročit naglasak je dan na CZone digitalno upravljanje, jer to nešto potpuno novo s čime se većina naših suradnika još nije sretala, jer je novost na tržištu. Sve CZone vježbe su bile tematski podijeljene.

Prvi dio trećeg dana je bio posvećen prodajnom i marketing segmentu. Drugi dio trećeg dana je naš partner iz Rijeke, Belcon, održao Raymarine seminar.

Galerija slika
Back to top