Mass Combi Ultra - Redefiniranje sustava snage

10 Veljača 2014 Objavljeno u Novi proizvodi

Mastervolt je najavio dolazak nove Mass Combi Ultra serije uređaja: kompaktna kombinacija punjača/invertera u kombinaciji s pametnim transfer sustavom, visoko učinkovitim MPPT solarnim regulatorom i neovisnim sekundarnim punjačem. Sve u robusnom kućištu visoke kvalitete koje je jednostavno za instalaciju.

Za Mass Combi Ultra, Mastervolt tim se vratio nazad za projektni stol te su od početka dizajnirali najbolji uređaj na tržišu, koji ispunjava današnje i buduće potrebe.

Mastervolt tim je projektirao uređaj s najnovim dostignućima, što je rezultiralo s vrhunskim pogodnostima za korisnika. Najveća postiguća su najnovija V6 visokofrekvencijska konverterska tehnologija u kombinaciji s ultra-brzim i moćnim DSP upravljanjem. Kompleksna tehnologija vodi prednostima za korisnika kao što su niska struja kada nema opterećenja i ekstremno visoka peak snaga, koja omogućava potrošačima kao klima uređaj da startaju. Još jedna prednost je visoka učinkovitost. Mass Combi Ultra je 40% snažniji od prijašnje generacije Mass Combi uređaja u istim dimenzijama.

Mass Combi Ultra ima odvojene AC ulaze za generator i kopno i dva odvojena AC izlaza. Generatorski ulaz može podnijeti gotovo 12kW (50A), a ulaz s kopna do 7KW (30A). Prebacivanje među ulazima i ninverterom je, zbog ultra-brzog upravljanje, neprimjetno. Ovo omogućava stalnu snagu na AC izlazima bez treperenja ili isključivanja osjetljivih uređaja tokom transfera. Drugi izlaz je za snažne potrošače, kao što je bojler, tako da se može isključiti automatski na bilo koju postavku.

MassCombiUltra lvdetail1x70Na DC strani, Combi Ultra ima veoma zanimljive mogućnosti kao što je ulaz za solarne panele i neovisni pomoćni punjač. Mastervolt je iskoristio znanje iz solarnog poslovanja da bi dizajnirao super učinkoviti MPPT regulator. Bolji od većine običnih solarnih regulatora na tržištu, MPPT omogućava maksimalno iskorištavanje sunčevog zračenja, za punjenje vaših baterija. Neovisni pomoćni punjač može puniti bateriju istog napona kao i servisnu, ali i 12V bateriju, kada je servisni set 24V; zgodna mogućnost koja pojednostavnjuje instalaciju i smanjuje troškove za korisnika.

Mass Combi Ultra 24/3500-100 može dati 3500W snage inverter kontinuirano i 100% peak snage. Combi ULtra dolazi s najsnažnijim punjačem u klasi, 100A na punom naponu punjenja. Čist DC napon omogućava korištenje DC uređaja bez smetnji i produžava život baterije. Mass Combi uređaji se mogu spajati paraleno te mogu raditi sinkroznizirano na trofaznoj mreži, do 35kW.

Više informacija i specifikacije možete naći ovdje.

Back to top