Naš timTvrtka Jarušica d.o.o. osnovana je 1997. godine kao društvo s ograničenom odovornošću pri Trgovačkom sudu u Splitu i slovi kao jedna od najstarijih čarter kompanija na ovom području. Tvrtka broji 20 zaposlenika i iznajmljuje 43 plovila. Jedna je od rijetkih uopće u Hrvatskoj koja se bavi i iznajmljivanjem tradicijskih drvenih brodova.

Osnovne djelatnosti Jarušice d.o.o. su pružanje usluge smještaja na plovilima – jedrilicama, motornim plovilima i katamaranima, te servis brodova koji uključuje servis brodske elektronike, ekskluzivno zastupstvo Raymarine navigacijske opreme i Mastervolt brodske elektronike; plastičarsko-stolarske brodske radove; opremanje brodova. Od ljeta 2009. je otvoren i ogranak servisa u ACI marini Split. Tamo također nudimo potpuni servis brodske elektronike te Mastervolt zastupništvo i servis.

Uz svoju osnovnu djelatnost Jarušica d.o.o. posljednjih godina u predsezoni i postsezoni organizira svojevrstan oblik seoskog turizma, takozvani eko-turizam ili tradicionalni kornatski odmor na Kornatima, koji uključuje sve oblike tradicijskog načina života na otocima. Osim toga u posljednje vrijeme organizira i vrlo popularan oblik odmora – Team building, te Big game fishing, lov na veliku plavu ribu s potpuno za tu svrhu opremljenim brodom.

Jarušica d.o.o. je, uza sve spomenuto, i suorganizator poznatih murterskih regata – Latinsko idro i Kornati cup.

OIB: HR75768448999
IBAN: HR0423600001101490297
SWIFT: ZABAHR2XSIB
BANK: ZAGREBAČKA BANKA d.d.
Paromlinska ulica 2, 10 000 Zagreb
ID_CODE: HR‐22‐C‐060128223

Back to top