Kuća Cvita

Kuća Cvita nalazi se na otoku i mjestu Murteru, predjelu Podraduč, u neposrednoj blizini Slanice, jedne od najljepših pješčanih plaža na ovom djelu Jadrana. Sa ove lokacije pruža se prekrasan pogled na Kornate. Za naše goste osiguran je parking ispred objekta. Kuća ima ukupno 5 apartmana (dva dvosobna, dva jednosobna i studio).

Dva jednosobna apartmana nalaze se u prizemlju kuće ( Apartman 3 i 4). Apartmani se sastoje od: jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s ležajem na razvlačenje za dvije osobe i apartmanskom kuhinjom, kupaonicom , velikom terasom sa pogledom na more te klima, wifi internet i SAT/TV.

Studio apartman ( Apartman 2) je na drugom katu (spavaća soba sa pomoćnim ležajem, kupaonica, kuhinja, klima, wifi internet i SAT/TV).

Dvosobni apartman ( Apartman 1) nalazi se na prvom katu a Apartman 5u potkrovlju. Ovi apartmani sadrže: 2 spavaće sobe, kupaonicu, dnevni boravak sa kaučom na razvlačenje, kuhinjom i velikom terasom sa prekrasnim pogledom na more, klima, wifi internet i SAT/TV.

Najbliža trgovina je udaljena oko 300 m, kafići i pošta 1000 m a ljekarna oko 800 m.

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Apartman 5

Back to top